METRO HATTI 2 EKİM’DE AÇILACAK

Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı 2 Ekim’de hizmete açılıyor

Bakan Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında gerçekleştirdiği incelemelerinden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı istasyonunda basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Karaismailoğlu, “Dünyanın en önemli havalimanlarından olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na raylı sistem bağlantısı sağlayarak bu alana ulaşımda hizmeti, konforu, güvenliği arttırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KaraismailoğluSabiha Gökçen Havalimanı istasyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Karaismailoğlu,Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı hakkında önemli bilgiler verdi.

METRO HATTI 2 EKİM’DE AÇILACAK

Bakan Karaismailoğlu, 2 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın teşrifleriyle hizmete alınacak Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının günlük 1 milyon 200 bin yolcuya hizmet verebilecek kapasitede ve 80 kilometre hıza sahip olduğunu belirterek, “Dünyanın en önemli havalimanlarından olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na raylı sistem bağlantısı sağlayarak bu alana ulaşımda hizmeti, konforu, güvenliği arttırıyoruz.” dedi.

Yorum yaz

Yazacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra onaylanmaktadır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL

KAYIT OL

ÜYE GİRİŞİ

Zaten bir hesabım var

YENİ ŞİFRE

ÜYE GİRİŞİ